Alastek osaksi Metallituote Summasen toimintaa

Alastek ja Metallituote Summanen yhdistyvät. Alastek Oy ja Metallituote Summanen Oy ovat sopineet 3.5.2019 toteutettavasta liiketoimintakaupasta, jossa Alastekin koko toiminta integroituu osaksi Metallituote Summasen toimintaa.

Alastekin kaikki toiminnot siirtyvät Metallituote Summasen toimitiloihin Hollolaan välittömästi liiketoimintakaupan jälkeen. Siirto pyritään tekemään mahdollisimman häiriöttömästi asiakkaille, ja toiminta on koko ajan käynnissä.

Alastekin brändi liittyy osaksi Summasen tuoteperhettä, johon kuuluu jo entuudestaan Monena tavaramerkki. Alastekin nimi tulee säilymään ja sen on hyvä kasvaa ja kehittyä Summasen laajassa toimintaympäristössä. Summanen tulee kaikessa tekemisessä kunnioittamaan Alastekin toimintatapoja ja liikesuhteita.

– Metallituote Summanen on tässä mielessä paras mahdollinen uusi omistaja, kun nykyisistä omistajista ei löytynyt jatkajaa, toteaa toimitusjohtaja Timo Karisto. Alan kehityksessä mukana pysyminen vaatii paitsi panostuksia tuotekehitykseen ja sitä kautta uusia tuotteita, myös parempaa kilpailukykyä.