Sinusta ässäketjumme myyntiedustaja?

Ajankohtaista

Sinusta ässäketjumme myyntiedustaja?

13.9.2021

Tarvitsemme vahvistusta tavaramerkkiemme Alastek ja Monena myyntiin, laajan myyntikentän ja -potentiaalin johdosta. Edustamasi myyntialue piirtyy Suomen kartalle sen mukaan, missä asustelet ja kuinka kauas olet valmis kulkemaan.

Ässäketjumme antaa rautaisen ammatillista taustatukea ja sinun tehtäväksesi jää asiakashankinta, ratkaisukeskeiset neuvottelut sekä laadukas asiakkuuksien hallinta alueellasi. Hyvillä vuorovaikutustaidoilla, asiantuntevalla ja jämäkällä asenteella pääsee jo pitkälle. Toivomme sinulla olevan kuitenkin myös ajettuja kilometrejä takanapäin, onnistumisia B2B-kaupankäynnistä sekä aito kiinnostus kalustamisenalaa kohtaan.

Puhelimeen tarttuminen on sinulle luontaista ja matkat taittuvat omalla autollasi rakennusliikkeiden, sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajien kuin muidenkin yksityisten tai julkishallinnon edustajien asiakastapaamisiin, useana päivänä viikossa. Oma toiminimi antaa sinulle vapauden määritellä aikataulusi ja myyntityön optimoimiseksi on pelkkää plussaa, jos sinulla on myös muitakin edustuksia.

Haluamme olla auttamassa sinua tehtävässä onnistumisessa ensimmäisen kahden kuukauden ajan koulutusajan palkalla ja sen jälkeen palkkapussisi täyttyy tuotemyyntiperusteisesta provisiosta. Hyvästä työstä kuuluu saada kunnon korvaus ja siksipä meillä ei ole provisiokattoa. Haluamme, että työ on meille kaikille mieleistä sekä palkitsevaa ja että saamme sinusta pidempiaikaisen vahvistuksen ässäketjuumme.

Työskentelemme ajan hermoilla olevassa, avoimessa ja nopeasti kehittyvässä työyhteisössä, Hollolassa. Meillä on mielenkiintoinen palvelu- ja tuotekokonaisuus, Alastek, Monena ja Summanen. Muodostamme moniammatillisen osaajajoukon, joka on ylpeä siitä mitä tekee.

 

Liity ässätiimin ja laita hakemus sisään. Ennen sitä käy kurkkaamassa:

www.alastek.fi

www.monena.fi

www.summanen.fi


Lisää tietoa saat soittamalla myyntipäällikkö Riikka Raittilalle, numeroon 050 475 2208.
Lähetä hakemuksesi viimeistään 3.10.2021 osoitteeseen: riikka.raittila@summanen.fi
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.