Tarvitsetko suunnitteluapua?

Jos tilan suunnittelu ja toteutus, tai tuotteiden valinta käy liian haastavaksi omaan osaamiseen nähden, anna meidän auttaa. Kauttamme saat alan erikoisosaajan palvelut, ja varmasti toimivat ja kauniit tilat.

Tarvitsetko suunnitteluapua?

Tuija Salmi

Olen sisustussuunnittelija, esteettömyyskartoittaja (ESKEH) ja olen erikoistunut muistisairaiden ihmisten ympäristöjen suunnitteluun. Koulutan ja konsultoin ympäristön merkityksestä muistisairaalle. 

Asiakkaitani ovat hoivakodit, alaan liittyvät yritykset ja yksityiskodit.

Tavoitteeni hoivakotien sisustusprojekteissa on luoda asukkaille oikeita koteja. Suunnitteluprosessini lähtee usein liikkeelle asukkaille ja hoivahenkilöstölle pidettävästä työpajasta, jonka tuloksena syntyvät sisustuksen suuntaviivat. Varsinaisen suunnittelun lisäksi voin huolehtia koko projektista ”avaimet käteen”-periaatteella.

Muistisairauden edetessä arjessa selviytyminen perustuu ympäristön antamiin ja synnyttämiin tulkintoihin. Oikein suunniteltu ympäristö tukee muistisairaan ihmisen selviytymistä itsenäisesti mahdollisimman pitkään kotona ja hoivakodissa se vapauttaa hoivahenkilöstön aikaa ihmislähtöiseen hoitotyöhön.

Sisustussuunnittelija, esteettömyyskartoittaja (ESKEH)
Muistisairauden erityispiirteet huomioivaa sisustussuunnittelua
Hoivasisustamisen asiantuntija
 

Kysy lisää

Kysy lisää

Riikka Raittila

Myyntipäällikkö

Riikka Raittila

Ota yhteyttä:
+358 50 475 2208
riikka.raittila@summanen.fi

Minna Salokannel

Tuote- ja muotoilupäällikkö

Minna Salokannel

Ota yhteyttä:
+358 50 433 6931
minna.salokannel@summanen.fi

Tuulia Erola

Markkinointi ja myynnin tuki

Tuulia Erola

Ota yhteyttä:
+358 50 400 1276
tuulia.erola@summanen.fi