Tietoa meistä

Tietoa meistä Tietoa meistä Tietoa meistä

Tietoa meistä

Ammattilaisen valinta ajattomaan ja iättömään kalustamiseen

Alastekin istuimet ja pöydät ovat tuttu näky hoivakodeissa, terveydenhuollon tiloissa, työ- ja oppimisympäristöissä, seurakuntasaleissa kuin myös ruokailu-, aula- ja odotustiloissakin. Alastekin tuotevalikoima soveltuu eri ikäryhmien tarpeisiin, niin arkeen kuin juhlaankin.

Hoivakalustamisessa Alastek on tehnyt pioneerityötä ja asiantuntemus näkyy niin tuoteratkaisuissa kuin erilaisten tilatarpeiden huomioimisessa. Ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii, että asiakas saa käyttötarkoitukseen oikeanlaiset tuotteet, kauniit ja tilaan sopivat. Kalustesuunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota mitoitukseen, huolettavuuteen, turvallisuuteen ja kestävyyteen.

Alastekin istuimet ja pöydät liittyivät toukokuussa 2019 liiketoimintakaupan myötä osaksi Summanen Oy:n tuoteperhettä. Summasen tuotevalikoimaan oli jo muutama vuosi tätä aiemmin liittynyt aula- ja eteiskalusteistaan tunnettu Monena. Kokonaisuutta täydentää Summasen alihankintavalmistus, joka valmistaa tuotteet asiakkaan toiveiden mukaisesti avaimet käteen periaatteella.

Summaseen voit tutustua tarkemmin osoitteessa: www.summanen.fi