Lamminranta

Treili Oy

Treili Oy:n 50-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivan yksikkö Lamminranta on toteutettu samaan rakennukseen päiväkodin kanssa. Rakennus on suunniteltu täysin palveluiden ehdoilla. Molemmille toimijoille on omat tilansa, mutta rakennuksessa on yhteistiloja, jotka mahdollistavat sukupolvet yhdistävän ajanvieton.

Toimitimme hoivatiloihin tupakohtaisilla väreillä valmistetut Mainio -tuolit ja pöydät, joiden värimaailman suunnitteli sisustussuunnittelija ja esteettömyyskartoittaja Tuija Salmi. Hän vastasi tilojen kokonaisvaltaisesta suunnittelusta.

Treilin ikäihmisten toimialajohtaja Elina Häivälä kertoo kalusteistamme seuraavasti:

"Ruokailukalusteet on kauniisti ja modernisti muotoiltu, mutta myös niiden käytännöllisyys! Ne näyttävät kevyiltä ja sulavalinjaisilta, mutta ovat samalla hyvin tukevat ja turvalliset, pöytää reunustava tanko on juurikin huonon tasapainon omaavan ikäihmisen kannalta mainio keksintö, jotta hän saa tuettua itseään ponnistaessaan tuolista ylös. Tanko toimii myös lautasen stopparina, jos lautanen meinaa liukua syliin vahingossa. Rullat tuolien alla taas helpottavat niin asukkaan kuin työntekijänkin liikkumista, mutta tuoli pysyy kuitenkin napakasti paikallaan ruokailun ajan. Ja ihanaa että ruokailukalusteetkin voivat olla iloisen kirkkaan värisiä niiden iän ikuisten valkoisten tai puun väristen ruokapöytien sijaan.”

Kysy lisää

Kysy lisää

Riikka Raittila

Myyntipäällikkö

Riikka Raittila

Ota yhteyttä:
+358 50 475 2208
riikka.raittila@summanen.fi

Minna Salokannel

Tuote- ja muotoilupäällikkö

Minna Salokannel

Ota yhteyttä:
+358 50 433 6931
minna.salokannel@summanen.fi

Tuulia Erola

Markkinointi ja myynnin tuki

Tuulia Erola

Ota yhteyttä:
+358 50 400 1276
tuulia.erola@summanen.fi