Tuotekortti

Tuolit

Uutuus

Mainio tuoli bariatrinen

Isompikokoisen käyttäjän käsinojallinen tuoli

Design Minna Salokannel 2021

Mainio bariatrinen tuoli on tehty erityisesti suurempikokoisemmat käyttäjät huomioiden. Tuolia on kahta eri leveyttä: 550 ja 700 mm. Sen istuinkorkeus on normaalia korkeampi, 520 mm. Tuolissa on aina vakiona käsinojat, jotka helpottavat istumista ja nousemista. Lisäksi tuolin istuimessa on kaareva etureuna, joka ei paina jalkoja.

Vakaa ja erittäin tukeva metallirunko on pitkäikäinen ja sitä on saatavissa monissa eri runkoväreissä. Lähetimme tuolit Tampereen Ammattikorkeakoulun koelaboratorioon, jossa tuoleille suoritettiin koekuormitukset Matertest FMT ST/DYN yleisaineenkoetuskoneella. Kapeamman tuolin kuormitustuloksen keskiarvoksi tuli 1651 kg ja leveämmän puolestaan jopa 2100 kg.

Tuoli on sileiden pintojensa ansiosta helppo puhdistaa. Istuin ja selkänoja ovat lakattua koivuviilua. Osat on mahdollista saada petsattuina.

Mainio bariatrista tuolia on saatavissa verhoilematon, istuinverhoiltu sekä istuin ja selkänojaverhoiltu versio.
Verhoillut tuolit ovat käytettävissä myös silloin, kun verhoilut ovat pesussa. Tuoleissa ei ole ikäviä tarrapintoja tai muita käytön esteitä. Selkäverhoilun irrotettava kiinnitystapa on hyödyllisyysmallisuojattu ja erittäin helppo käyttää.

Verhoiluja voidaan hankkia ja tuolin ilmettä päivittää helposti myös jälkikäteen. Kankaissa on runsaasti vaihtoehtoja ja värejä. Kaikki suosittelemamme kankaat ovat hankauskestoltaan vähintään 100 000 martindalea, paloluokka SL 1 ja vesipesu 60 astetta.

Enemmän värejä ja vaihtoehtoja. Lisää kestoa ja ominaisuuksia. Paremmin eri ikätarpeisiin soveltuva. Näillä vaatimuksilla lähdimme suunnittelemaan age friendly- ja design for all -ajattelumalliimme perustuen uutta Mainio -kalustesarjaa, joka täyttää myös senioritarpeet. Mainio sai kehitystyön tuloksena nerokkaat toiminnalliset piirteet, jotka ovat mallisuojattuja. Toiminnallisuudessa on huomioitu sekä kalusteen käyttäjät, että sen huoltajat ja ympäristövaatimukset. Mainio on designinsa puolesta uusi kodinomainen, kevyt ja muuntautuva. 

Kalusteet valmistetaan Suomessa. 

Runko pulverimaalattua metallia.

Istuin ja selkänoja koivuviilua.

Käsinojapuu (lisätarvike) koivua.

Rungon vakiovärit:
Valkoinen RAL9016
Vaalea alumiinin harmaa RAL9006
Harmaa RAL7042
Musta RAL9005
Viininpunainen RAL360 30 15
Sinivihreä RAL220 30 15
Meloninkeltainen RAL 1028
Korallinpunainen RAL3016
Ruo'on vihreä RAL6013
Versonvihreä RAL6019
Pastelliturkoosi RAL 6034

Puuosien vakioväri luonnonvärinen koivu. Saatavissa erikoistyönä petsattuna.

Leveys: 800 / 950 mm
Istuinleveys: 550 / 700 mm
Syvyys: 590 mm

Istuinkorkeus: 520 mm
Kokonaiskorkeus: 870 mm

Sisältö on tarkoitettu vain kirjautuneille ammattilaisille. Ota yhteyttä ja pyydä tunnukset!

Tuotevariaatiot
Kysy lisää

Kysy lisää