Ajankohtaista

10.1.2022 | Tiedote

Monena suunnittelukilpailun voittajatyön lanseeraus

Monena suunnittelukilpailun voittajatyön lanseeraus

Yrityksemme Summanen Oy järjesti toiselle tuotemerkille, Monenalle, suunnittelukilpailun. Kilpailun tavoitteena oli löytää Monena tavaramerkille teolliseen valmistukseen ja myyntiin soveltuva pystynaulakko. Kilpailun raati koostui monipuolisesti kalustamisen alan osaajista, joilla on vahva näkemys ja kokemus julkitilakalustamisesta, kodin sisustamisesta, teollisesta valmistuksesta sekä kalustemuotoilusta. Raati teki päätöksen voittajatyöstä syksyllä ja uusi pystynaulakko on nyt valmis. Se lanseerataan tänään 10.1.2022.

Voittajatyö vastasi erinomaisesti annettua tehtävänantoa ja suunnittelussa oli otettu huomioon teollinen valmistus ja logistiikka. Tuote on ajanmukainen sekä muotokieleltään kepeä ja selkeä, kertoo tuote- ja muotoilupäällikkö Minna Salokannel.  

Kilpailun voittaneesta työstä vastasi suunnittelijakaksikko Rosa-Maria Tolvanen ja Jani Luukkonen. Voitosta saadun palkintosumman lisäksi he solmivat tuotteesta royaltysopimuksen Summanen Oy:n kanssa.

Valmistuttuaan muotoilijoiksi Rosa-Maria ja Jani ovat tehneet töitä yhdessä ja yhteistyön jatkumo on ollut heille luonnollista, samantyylisen suunnittelufilosofian ansiosta. Suunnitellessaan naulakkoa suunnittelukilpailuumme, he kertoivat alussa lähteneen leikittelemään erilaisilla muodoilla ja rakenteilla.

Tavoittelimme muotoa, joka olisi mahdollisimman vähäeleinen ja kiinnostava. Suunnittelumme lähtökohtina olivat käytännöllisyys, ilmavuus ja naulakon monipuolisuus, toteavat suunnittelijat Rosa-Maria ja Jani.


Uusi naulakko kantaa nimeä U-naulakko. Se soveltuu niin julkisiin tiloihin kuin kodinkin vaatesäilytykseen ja toimii tyylikkyytensä ansiosta osana sisustusta.

Uuteen naulakkoon voit tutustua:
www.monena.fi/fi/tuotteet/u-naulakko/
 

Monenan kalusteita on valmistettu Suomessa jo yli viidenkymmenen vuoden ajan. Asiakkaitamme ovat arkkitehdit, sisustussuunnittelijat, julkitilakalustamisen jälleenmyyjät sekä rakennusliikkeet. Suurin yksittäinen tuoteryhmä on järjestelmänaulakot. Mallistossa on myös pysty- ja siirtonaulakoita, päiväkoti- ja koulunaulakoita, seinänaulakoita, kenkätelineitä, lokerikoita sekä lisätarvikkeita. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia ratkaisuja julkisiin tiloihin kuten esim. tapahtuma- ja musiikkikeskuksiin, kouluihin ja päiväkoteihin sekä työtiloihin. Lähes kaikki tuotteemme ovat muotoilijoiden suunnittelemia ja tuotteistollemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

 

Summanen Oy on suomalainen vuonna 1957 perustettu perheyritys, jolla on monipuolinen metallituotteiden sopimus- ja projektivalmistus, sekä omat erikoiskalustamisen mallistot, Monena ja Alastek. Henkilöstön määrä on n. 30.
www.summanen.fi

 

Lisätiedot:
Tuote- ja muotoilupäällikkö Minna Salokannel
p. 050 433 6931
minna.salokannel@summanen.fi

Kysy lisää

Kysy lisää

Minna Salokannel

Tuote- ja muotoilupäällikkö

Minna Salokannel

Ota yhteyttä:
+358 50 433 6931
minna.salokannel@summanen.fi