Ajankohtaista

19.9.2022 | Tiedote

Tervetuloa meille!

Tervetuloa meille!

3.-7.10.2022
Summanen Oy, Nostavantie 111, Lahti

Meillä on paljon kerrottavaa, viikon jokaiselle päivälle.

Alastek-tavaramerkin omistava Summanen Oy on tänä päivänä paljon muutakin kuin alihankintaa. Alastekin lisäksi yrityksellämme on myös toinen naulakko- ja aulakalustamisen tavaramerkki Monena. Alihankintamessuille osallistumisen sijaan päätimme tänä vuonna järjestää viikon mittaisen avointen ovien tapahtuman live-ympäristössä, mahdollisimman moni sidosryhmä huomioiden ja koko osaajajoukkomme voimin. Tapahtuman avulla saamme parempia kohtaamisia ja enemmän aikaa.

Viikon jokaiselle päivälle on oma teema ja kohderyhmä. Mikään ei estä myös tulemasta useampana päivänä.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä.


Maanantaina 3.10. on Designed and made in Finland -päivä. Se on muotoilun ja valmistuksen yhteinen päivä. Hyvä muotoilu on teollisesti valmistettavaa. Arkkitehdit ja muotoilijat ovat meille tärkeitä. Päivä on kuten nimikin kertoo, suunnattu muotoilijoille, suunnittelijoille, arkkitehdeille tai näiden alojen opiskelijoille sekä myös kalustealan toimijoille, joille design on osa liiketoimintaa. Puhetta riittää siitä, miten muotoilu on osa valmistusta, minkälaisia kanavia on saada hyvä tuoteidea tuotantoon, miten muotoilun avulla lisätään kilpailukykyä sekä klassikoiden synty ja ajassa eläminen.

Tiistaina 4.10. on kalusteammattilaisten ja kalustehankinnoista vastaavien päivä. Koolla on sekä kalusteiden käyttäjät että niiden tarjoajat, jälleenmyyjiä sekä hoivapalveluiden hankinnoista vastaavia henkilöitä. Päivän puheenaiheet ovat hankintojen vastuullisuus, käyttäjälähtöinen kalustesuunnittelu sekä muistiystävällinen tilasuunnittelu.

Keskiviikkona 5.10. kohotamme maljan kotimaiselle valmistukselle asiakkaidemme, toimittajiemme sekä sidosryhmiemme kanssa. Asiakasta varten tätä työtä tehdään ja siihen tarvitaan valmistuksen pettämätön ketju, joka on sitoutunut kanssamme yhteisiin tavoitteisiin. Esittelyssä talon väki sekä kuulumiset. Puhetta alueen osaamispotentiaalista sekä teräksellä teroitettua ajanhengen kuvausta.

Torstaina 6.10. pyydämme astumaan peremmälle paikalliset vaikuttajat, kyläläiset sekä muut kanssaeläjät. Mitä siellä tehdään? Se selviää tulemalla paikan päälle.

Perjantaina 7.10. on tulevaisuuden rekrypäivä. Tervetuloa meille ammattiin opiskelevat. Kurkistus siihen, minkälainen osaajien joukko Summasella työskentelee ja mitä kaikkea osaamista meillä tarvitaan. Vielä ei tarvitse olla työnhakuhousut jalassa vierasilla, mutta tulevaisuuden tekijäksi meille pikatreffeillä voi halutessaan päästä jo asiassa askeleen lähemmäksi.

Muutokset ohjelmasisältöön mahdollisia.
 

Viikon jokaisena päivänä järjestämme tehdaskierroksia. Esittelyssä ovat uudet koneemme, taivuttamisen ratsujoukot sekä koko muu komppania. Ensiesittelynsä tapahtumassa saa Alastekin ja Monenan mallistouutuudet ja kalustetietoutta ovat jakamassa asiantuntijajoukkomme. Työpajassa valmistuu oma tekemä henkari/naulakko ja poistomyynnistä kotiinviemisiksi voit hankkia Alastek ja Monena -tuotteita. Maksuvälineenä poistomyynnissä käy käteinen tai MobilePay.

Summanen Oy on tekijä monien huipputuotteiden takana. Yllätyt varmasti, missä kaikissa yhteyksissä olet jo meidät tavannut. Olemme moniammatillinen ässäjoukko, joka tekee asioita suurella sydämellä.


Lue lisää tapahtumasta täältä.

 
Ovemme ovat avoinna, nähdään!
Kysy lisää

Kysy lisää

Tuulia Erola

Markkinointi ja myynnin tuki

Tuulia Erola

Ota yhteyttä:
+358 50 400 1276
tuulia.erola@summanen.fi